Terrasse

Nybyggede terrasser fra Snedker-tømrerfirmaet Hagedorn A/S

Er du i gang med at renovere huset, bygger du til, eller gennemgår haven netop nu en fornyelse, så har du måske overvejet en ny terrasse.

Vi har i Hagedorn A/S, mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerområdet, og vi har konstrueret mange forskellige små og store terrasser samt altaner.

Vores dygtige svende er uddannet tømrere og snedkere, med god erfaring til at løse opgaver også for den kræsne kunde. Med den tværfaglige styrke vi i vores firma har, kan vi klare opgaver hvor den almindelige tømrer eller snedker må stå af.

Har du specielle ønsker til din terrasse, eller ønsker du blot at få lagt en mere enkel en af slagsen, vi hjælper dig gerne.

Vi kan færdigbygge hele terrassen inkl. behandling af materialer, eller vi hjælper dig med områder, som du ikke selv magter.

Vores firma er beliggende i Kokkedal og vi udfører tømrer- og snedkerarbejde i hele Nordsjælland. Vi har erfaring fra bl.a. Birkerød, Holte, Lyngby, Østerbro mm.. Der er ikke den opgave der er for stor eller for lille til os. Kontakt os gerne hvis du ønsker at høre nærmere. Vi sidder klar ved telefon og mail, og svarer gerne på eventuelle spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud.

Har du specielle ønsker til terrassen, imødekommer vi disse. Vi hører på dine ideer og ønsker, og bygger en terrasse der passer perfekt til dit hus og have.

Skal vi bygge din nye terrasse?