Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/saah.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Vinduer Østerbro, Lyngby, Holte, Birkerød, Gentofte, Nordsjælland - Vinduesarbejde udføres

Vinduer

Vinduer fra Snedker-tømrerfirmaet Hagedorn A/S i Kokkedal

Udskiftning af vinduer

Hos Hagedorn A/S i Kokkedal udfører vi alle former for arbejde med vinduer.

Er det tid til udskiftning af de gamle ruder, eller er du i gang med at bygge nyt hus, sommerhus eller lignende, da hjælper vi dig gerne med isætning af vinduer.

Vi har mange års erfaring inden for området, og er et af de bedste tømrer- og snedkerfirmaer i Nordsjælland. Vi har erfaring fra bl.a. Birkerød, Gentofte, Holte, Lyngby, Østerbro mm.. At vi både har snedker- og tømrersvende ansat i vores firma, giver os en tværfaglig ballast, samt en større bevægelsesfrihed inden for de opgaver vi bliver stillet.

Udskiftning og isættelse af ruder er noget vi altid har beskæftiget os med i firmaet.

Der kan være mange gode grunde til at udskifte sine ruder. Ikke mindst økonomiske og miljømæssige.

Mange gamle ruder er utætte og huset har derfor et utroligt stort energispild, især i de kolde måneder om året. Med energiruder sparer man både sig selv og miljøet for meget. Selv om det er en udgift at skifte sine gamle ruder, så sparer man på sigt mange penge, endvidere gør man det rette for miljøet. Se det derfor hellere som en investering i dit hjem, i fremtiden og i miljøet.

Vi er Velux dagslysrådgivere

Primære leverandører

Øvrige fabrikker

 

  • Rationel vinduer og døre
  • Outrup
  • Ideal Combi
  • m.fl.
Lad os udskifte dine vinduer – kontakt os for et uforpligtende tilbud