Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/saah.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Snedker Tømrerfirmaet Hagedorn har mere end 25 års erfaring med kvalitetshåndværk

Profil

Mere end 25 år med kvalitetshåndværk

Snedker-tømrerfirmaet blev startet af Svend Åge Hagedorn i 1985 – og i 2010 ændret til Hagedorn A/S

Snedkermester Svend Åge Hagedorn har løbende været i gang med at udvikle og modernisere firmaet siden starten. Vi vægter høj kvalitet og alsidighed hos snedker- tømrersvendene, og en god service overfor alle kunder, store som små. Snedker-tømrerfirmaet har gennem årene uddannet flere snedkere og tømrere, som har opnået ros og medaljer ved svendeprøven. Hos Hagedorn A/S har kunden en sikkerhed for, at de får udført et godt kvalitetshåndværk.

Udover ledelse og bogholderi består firmaet af udlærte tømrer- og snedkersvende, samt lærlinge, hvor antallet svinger lidt alt efter projekter, dog med en fast kerne af erfarne svende.

I en årrække har opgaverne hos Hagedorn A/S bestået af en stor del skadeudbedringer for bl.a. Tryg, Topdanmark og andre selskaber. Vi har derfor stor erfaring i skadeudbedringer, rådgivning ved skade, forebyggelse og sikring. Vi har dog det seneste par år prioriteret private byggeprojekter, vedligeholdelses- og service opgaver, men vi prioriterer også samtidig, at yde hurtig hjælp og vejledning ved skade.

Hos Hagedorn A/S har kunden en sikkerhed for, at de får udført et godt kvalitetshåndværk

Vi tager os af total-entrepriser

Vi har udført flere større tagrenoveringer for både private og på Gentofte kommunes ejendomme igennem årene, og vi har et godt samarbejde med forskellige arkitekter. Firmaet har også god erfaring med mindre tilbygninger, inddragelse af loft til beboelse, store og små vindues-udskiftninger m.m.

I vores hyggelige men effektive værksted beliggende på Kongelysvej 16, har vi de nyeste maskiner til udførsel af specielle opgaver og Snedker-tømrerfirmaet Hagedorn A/S er CE godkendt.

Vores faste kunder består af private – ejendomme – skoler – institutioner, ambassader, butikker og forsikringsselskaber, se bl.a. under referencer.

 

Medlem af

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.