Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/saah.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Reoler og skabe Østerbro, Lyngby, Holte, Birkerød, Gentofte, Nordsjælland - Tømrerfirmaet Hagedorn

Reoler og skabe

Indbygningsreol

Det er smart indretning med en indbygningsreol

En indbygningsreol er smart, praktisk og flot på samme tid. Indbygningsreoler går, når de er bygget ordentligt, i et med rummet. Med indbygningsreoler sparer man plads, samtidig med at man har muligheden for at indrette sit hjem, nøjagtig som man ønsker det. Når vi bygger reoler, gør vi det på baggrund af vores viden som enten tømrer eller snedkere, alle vores svende i firmaet har en af disse uddannelser, og har derfor den helt rette baggrund og viden, for at bygge smukke og funktionelle reoler. Indbygningsreoler bliver naturligvis bygget i nøjagtig de mål, som passer til din stue, soveværelse, køkken eller andet. Derved kan du få en reol, der passer som hånd i handske, lige på det sted i hjemmet du ønsker det.

Har du specielle ønsker eller mål til den reol der mangler i dit hjem, er du kommet til det rette sted. En indbygningsreol er uden tvivl et super valg, når man indretter i hjemmet. Vores firma er beliggende i Kokkedal i Nordsjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde på hele Nordsjælland. Ønsker du at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os, vi sidder klar ved telefon og mail, og svarer gerne på eventuelle spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud.

Hylde inddeling – frontprofiler m.v. Udføres efter aftale. Prøver på hylder med forskellige fronter/kanter fremvises på vores værksted.

Mangler du skabe eller Reoler?