Snedkerværksted

Reparation og meget mere

På vores værksted tager vi gerne imod forskellige reparationsopgaver eller tilskærer plader, lister m.v.

Her forarbejder vi vores træ, lister plader o.s.v. og arbejder på mange special-opgaver som f.eks.

  • Rumopdelingsløsninger
  • Trapper, balystre, trappegitre
  • Espallier til ind- og udvendig
  • Bardiske
  • Profilerede plader til søjler o.s.v.

På Kirkeltevej 158 i Kokkedal tilbyder vi også mange forskellige maskinsnedkeri opgaver

Hos Hagedorn snedker-tømrerfirma har vi veluddannede snedker- og tømrersvende ansat. Denne tværfaglige ballast gør, at vi kan løse opgaver inden for maskinsnedkeri, tømrer og snedker arbejde, hvor andre håndværkere må give op. Vores tværfaglige samarbejde giver os en styrke og en evne til at løse selv de mest besværlige opgaver.

Har du en speciel opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udfører naturligvis også mere almindelige opgaver inden for vores fag, såsom udskiftning og isættelse af døre og vinduer, terrasse bygning, og meget meget mere.

Vi udfører opgaver for kunder i hele Storkøbenhavn og har udført mange specielle opgaver i villaer og haver i Nordsjælland.

Vores værksted er beliggende i Kokkedal, herfra sender vi vores medarbejdere ud med en god instruktion i den enkelte arbejdsopgave. Vi sætter en ære i vores arbejde, og vi garanterer dig, at du som kunde vil blive tilfreds med det arbejde vi udfører for dig. Endvidere har vi en stærk miljømæssig profil i vores firma, vi udfører altid vores arbejde, med henblik på at skåne natur og miljø mest muligt samt sikre et ordentligt og sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte. Ønsker du at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os, enten via telefon eller mail.

Mangler du reparation?